• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

21 Online Mart Müzayedesi

Müzayedemiz, 19 - 25 Mart 2023 tarihlerinde teklif vermeye açıktır.

25 Mart 2023, Cumartesi günü, saat 20:31 itibarıyla, aktif olan müzayede CANLI MÜZAYEDE olarak yayınlanacaktır. Canlı müzayede esnasında her lot'un ekranda kalma süresi 30 saniyedir. Eserler sıra ile satışa sunulacak ve aktif ekranda kalma süresi boyunca teklif gelmesi halinde bekleme süresi 15 saniye uzayacaktır.

Satışa sunulan tüm eserleri randevu ile müzayede tarihleri boyunca galerimizde yakından inceleyebilirsiniz. Alıcılar tüm eserlerin "HALİYLE" satışa sunulduğunu ve teklif vereceği eseri öncesinde yeterince kontrol ettiğini taahhüt eder. Eserlerin çerçevelerinden kaynaklanan sorunlar iade ve iptal sebebi olarak kabul edilemez. UX Müzayede, sadece eserlerin satışından sorumludur.

Alıcı komisyon oranımız %10 + KDV 'dir. Ödemelerin 7 iş günü içerisinde tamamlanması gerekir. Açık arttırma sonrası satış iptali, cayma hakkı veya alımdan vazgeçme söz konusu değildir.  Aksi halde hukuki işlem başlatılır ve cezai şartlar uygulanır. Cezai şart toplam tutarın %30'u olarak hesaplanır ve tahsil edilir.

Lot: 4 » Resim

Bearbrick

Flowers, 27.5 Cm. Medicom Toy

Open Edition, Kutuludur.

Detaylar
Lot: 5 » Resim

Kaws

Ornaments Exquisite, 10x7 Cm.

Açık Baskı Olarak Üretilmiş, Kutuludur.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 4
sonraki