• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

5. Online Eylül Müzayedesi

Müzayedemiz, 1 - 11 Eylül 2021 tarihleri arası pey vermeye açıktır.

11 Eylül Cumartesi günü, saat 20:01 itibarıyla aktif olan müzayede CANLI Müzayede olarak yayınlanacaktır. Canlı müzayede esnasında her lot'un ekranda kalma süresi 30 saniyedir. Lotlar sıra ile satışa sunulacak ve aktif ekranda kalma süresi boyunca teklif gelmesi halinde süresi 15 saniye uzayacaktır.

Satışa sunulan tüm eserleri randevu ile müzayede tarihleri boyunca galerimizde yakından inceleyebilirsiniz. Alıcı komisyon oranımız %10 + KDV 'dir. Verilen tekliflerde müzayede kuralları gereği iptal yapılmamaktadır.

Lot: 112 » Resim

Pirelli

2001 By Mario Testino, Sn: 46952

2001 yılı yapımı Pirelli takvimi ana fotoğrafçı Mario Testino'nun objektifinden koleksiyonluk kondisyonda seri numaralı sayfası ve on iki ay tam olmak üzere özel bir takvimdir.

Modeller: Gisele Bundchen, Aurelie Claudel, Karen Elson, Rhea Durham, Mariana Weickert, Fernanda Tavares, Angela Lindvall, Ana Claudia Michael, Noemie Lenoir, Frankie Rayder, Carmen Kass.

Detaylar
Lot: 113 » Resim

Pirelli

2007 By İnes Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Sn:21038

2007 yılı yapımı Pirelli takvimi ana fotoğrafçılar İnes Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin'in objektiflerinden koleksiyonluk kondisyonda seri numaralı sayfası ve her ay için iki farklı model farklı sayfalarda, on iki ay tam olmak üzere özel bir takvimdir.

Modeller: Sophia Loren, Penelope Cruz, Naomi Watts, Hilary Swang, Lou Doillon.

Detaylar
Lot: 114 » Resim

Pirelli

2004 By Nick Knight, Sn:108070

2004 yılı yapımı Pirelli takvimi ana fotoğrafçı Nick Knight'ın objektifinden koleksiyonluk kondisyonda seri numaralı sayfası ve on iki ay tam olmak üzere özel bir takvimdir.

Modeller: Björk, Catherine Deneuve, Tracey Emin, Marianne Faithful, Heidi Fleiss, Emma Forrest, Courtnry Love, Stella McCartney, Catherine Millett, Amiee Mullins, Isabella Rossellini, Emmanuelle Seigner, Liv Tyler, Elizabeth Wurtzler.

Detaylar
Lot: 117 » Resim

Şadan Bezeyiş

Soyut Kompozisyon, 34x24 Cm. Kağıt Üzeri Çini Mürekkebi (İmzalı)

Eserin Farklı Yerlerinde Şadan Bezeyiş'e Ait İmzalar Ve Tarihler Mevcuttur. Özgün Bir Soyut Kompozisyondur.

Detaylar
önceki
Sayfaya Git: / 6
sonraki